Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Kartica zaupanja Vrtko

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA KARTICE ZAUPANJA VRTKO

SPLOŠNO

1. Ta pravila določajo pogoje uporabe Kartice zaupanja VRTKO, ki jo izdaja VRTKO d.o.o., Vodnikova cesta 100, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: VRTKO d.o.o.).

2. Izrazi, ki so uporabljeni v teh splošnih pogojih poslovanja, imajo naslednji pomen:
 • imetnik je oseba, ki je izpolnila pristopni obrazec in pridobila Kartico zaupanja Vrtko d.o.o.

IZDAJA KARTICE

Kartico lahko s podpisom Prijavnice za kartico zaupanja brezplačno pridobijo fizične osebe od dopolnjenega 18. leta dalje.
Izdaja kartice pravnim osebam ni mogoča.
Kartico lahko uporablja njen imetnik in je prenosljiva ožjim družinskim članom.
Imetnik kartice z oddajo izpolnjene pisne prijavnice za Kartico zaupanja in z uporabo kartice sprejema splošne pogoje poslovanja s kartico.

UPORABA

Nakupi se seštevajo.
Z vsakim nakupom in predložitvijo Kartice zaupanja se imetniku prišteje znesek nakupa. Ko skupni znesek nakupov doseže določen nivo zvestobe (glej tabelo), se mu ob naslednjem nakupu upošteva določen popust.

skupni znesek nakupov popust
1. nivo zvestobe od 100 € do 299,99 € 2%
2. nivo zvestobe od 300 € do 499,99 € 3%
3. nivo zvestobe od 500 € do 799,99€ 5%
4. nivo zvestobe od 800 € do 999,99 € 7%
5. nivo zvestobe nad 1000 € 10%

Ugodnosti je mogoče koristiti s predložitvijo kartice pred izvedbo plačila. Zamenjava ugodnosti na kartici za gotovino ni mogoča.
Zbrani znesek na kartici se lahko uporabi od 1. januarja do 25. decembra tekočega leta in se briše 26. decembra.
Zvestim kupcem, ki so v predhodnem letu dosegli 5. nivo zvestobe, se v tekočem letu določenim popustom prišteje dodatni 1% popusta.

POMOČ IMETNIKU KARTICE ZVESTOBE

Imetnik se lahko za več informacij, za pomoč pri včlanitvi in pomoč pri razumevanju načina obračunavanja nivojev zvestobe ter v primeru izgubljene ali ukradene kartice, obrne na telefonsko številko 041/666 394 ali na elektronski naslov info@vrtko.si. Imetnik je upravičen do prenosa popustov, pridobljenih na podlagi izgubljene ali ukradene kartice.


ODPOVED KARTICE ZVESTOBE

Kartica zvestobe se izda za nedoločen čas, imetnik pa jo lahko kadarkoli in brez navedbe razlogov pisno odpove. Odpoved začne veljati, ko Vrtko d.o.o. prejme pisno odpoved in kartico zvestobe na naslov: Vrtko d.o.o., Vodnikova cesta 100, 1000 Ljubljana.
Vrtko d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko kartico zvestobe kadarkoli in brez navedbe razlogov pisno odpove. V primeru, da kartico odpove Vrtko d.o.o., mora imetnik kartice vse ugodnosti, do katerih je upravičen na podlagi kartice zvestobe, ne glede na njihovo siceršnjo zapadlost, uveljaviti v roku enega meseca. Po tem roku ugodnosti zapadejo in jih ni več mogoče uveljaviti.
 

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Vrtko d.o.o. lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje poslovanja s Kartico zvestobe Vrtko d.o.o., če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti.

O spremembi splošnih pogojev poslovanja mora Vrtko d.o.o. imetnika Kartice zvestobe na primeren način obvestiti. Za primeren način se šteje objava na spletni strani www.vrtko.si.

Šteje se, da imetnik kartice soglaša s spremembo splošnih pogojev poslovanja, če kartice zvestobe ne vrne Vrtko d.o.o. in hkrati ne pošlje pisne odpovedi.

Ko Vrtko d.o.o. imetnika kartice zvestobe na primeren način obvesti o spremembi splošnih pogojev poslovanja, ga je dolžna tudi opozoriti, da nadaljnja uporaba Kartice zvestobe pomeni strinjanje s spremenjenimi splošnimi pogoji poslovanja.


VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo obrazca imetnik dovoljuje, da Vrtko d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Vrtko d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke imetnikov kartice zvestobe in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Vsi osebni podatki imetnikov kartice zvestobe so zaupni.

Z vnosom svojih osebnih podatkov na pristopni obrazec za pridobitev Kartice zvestobe ter s sprejetjem teh splošnih pogojev imetnik izrecno soglaša, da Vrtko d.o.o. lahko posreduje podatke o imetniku kartice zvestobe pooblaščenim tretjim osebam na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima Vrtko d.o.o. za namen tiskanja Kartice zvestobe in za namen tiskanja promocijskih materialov, ki se pošiljajo imetnikom kartice, sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.

Poleg podatkov, ki jih imetnik vnese ob izpolnitvi pristopnega obrazca, se zbirajo tudi naslednji podatki o nakupu: naziv artikla, količina artikla, enota mere, šifra artikla, cena na enoto mere, vrednost nakupa, čas nakupa, številka dokumenta o nakupu – računa, bonitetne točke – nivo zvestobe: stanje/unovčene/izdane, popusti doseženi z nakupom s kartico zvestobe na posameznem artiklu.

Podatki o nakupih se zbirajo z namenom prilagoditve ponudbe vsakemu imetniku kartice zvestobe in beleženja ugodnosti na Kartici zvestobe. Vsi podatki se lahko uporabijo za naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega gradiva, vabil, spremljanje nakupovalnih vsebin kupcev, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje.

Imetnik z izpolnitvijo obrazca in s sprejetjem teh splošnih pogojev tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami ZVOP-1.

Za vse spore, ki izhajajo iz uporabe Kartice zvestobe in iz teh splošnih pogojev, ki jih imetnik in izdajatelj kartice zvestobe ne bi mogla sporazumno rešiti, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

 

KONTAKT

Naslov:
VRTKO d.o.o.
Trinkova ulica 24
1000 Ljubljana

Telefonska številka:
041/666 394

Elektronski naslov:
info@vrtko.si
 

 

E-novice

Če želite prejamati naše e-novice, nam pošljite vaš elektronski naslov:

Vaš e-mail:

Veleprodaja
Vrtni centri