Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Kartica zaupanja Vrtko

 SPLOŠNI POGOJI

1. O Klubu VRTKO - Vzgajamo z Vami

a) Splošni pogoji poslovanja Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami so pravna osnova za poslovanje s kartico Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami (v nadaljevanju kartico Kluba). S podpisom Pristopnice član Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami (v nadaljevanju član Kluba) potrdi poznavanje določil poslovanja Kluba in se zaveže k spoštovanju določil o poslovanju Kluba, ki so navedena v nadaljevanju. Splošni pogoji poslovanja Kluba so objavljeni na spletni strani www.vrtko.si in dostopni v trgovinah Vrtko - Vzgajamo z Vami.
b) Države, kjer deluje Klub Vrtko - Vzgajamo z Vami: Slovenija
c) Član Kluba lahko postane vsaka fizična oseba z dopolnjenim osemnajstim (18) letom starosti. Osebe, mlajše od osemnajst (18) let, morajo ob včlanitvi predložiti tudi podpis staršev ali zakonitih zastopnikov.
d) Članstvo v Klubu je brezplačno in velja do pisnega preklica člana Kluba ali izdajatelja oz. največ 5 let od zadnje aktivnosti člana Kluba.
e) V Klub se je mogoče včlaniti preko Pristopnice, ki je na voljo v trgovinah Vrtko - Vzgajamo z Vami
f) Izraz "član Kluba" se nanaša na osebo, ki se preko Pristopnice včlani v Klub. Član Kluba je nosilec članstva, s katerim Vrtko - Vzgajamo z Vami direktno komunicira.
g) Izraz "imetnik kartice" se nanaša na imetnika kartice z edinstveno številko Kluba, kateremu je bila kartica Kluba predana s strani podjetja Vrtko. Imetniki kartice so tako član Kluba kot tudi vse osebe, katerim je član Kluba v uporabo predal kartico.
h) Izraz "upravljavec" se nanaša na podjetje Vrtko - Vzgajamo z Vami, ki upravlja z računalniško bazo članov Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami.

2. UGODNOSTI KLUBA VRTKO - VZGAJAMO Z VAMI

a) Kartica Kluba imetniku kartice omogoča sodelovanje oz. vključenost v različne ugodnosti, ki so zapisane na spletni strani www.vrtko.si, objavljene v marketinških materialih podjetja Vrtko - Vzgajamo z Vami, javnih medijih oz. v sporočilih, ki jih član prejme v pisni obliki na domači naslov, elektronski naslov (e-pošta) ali številko mobilnega telefona (GSM). Ob predložitvi kartice ob nakupu so imetniki kartice v skladu s komunicirano akcijo upravičeni do ugodnejših cen, pri čemer se jim prizna takojšnji popust ali pa pripis bonusa na kartico.
b) Ugodnosti lahko imetnik kartice izkoristi ob nakupih v trgovinah Vrtko - Vzgajamo z Vami, kjer deluje Klub Vrtko - Vzgajamo z Vami.
Vrtni Center in Cvetličarna Vrtko; Vodnikova cesta 100, 1000 Ljubljana
Vrtni Center in Cvetličarna Vrtko; Koroška cesta 171, 2000 Maribor
Vrtni Center Vrtko; Kalce 30G, 1370 Logatec
c) Član Kluba lahko prejme prilagojene ugodnosti, in sicer na podlagi podatkov v skladus točko 5. Ponudbe oziroma ugodnosti, ki jih posamezni člani prejmejo, so v istem časovnem obdobju lahko različne.

3. KARTICA KLUBA

a) Izdajatelj in lastnik kartice Kluba je družba Vrtko - Vzgajamo z Vami d.o.o., Trinkova 24, Ljubljana, Slovenija (v nadaljevanju Vrtko - Vzgajamo z Vami).
b) Kartico Kluba prejme vsak član Kluba, ki pravilno izpolni Pristopnico in jo odda v obdelavo v trgovini Vrtko - Vzgajamo z Vami.
c) Po oddaji Pristopnice v trgovini stranka prejme kartico Kluba
d) Kartica Kluba se aktivira z izdajo kartice na blagajni. Kartico Kluba imetnik kartice lahko predloži ob nakupu blaga ali storitev na vseh prodajnih mestih, navedenih pod točko 2.b., v količinah, primernih za gospodinjsko porabo.
e) Član Kluba na lastno odgovornost kartice Kluba lahko v uporabo posreduje izbranim osebam, pri čemer Vrtko - Vzgajamo z Vami ne prevzema odgovornosti za uporabo kartice Kluba.
f) Izdajatelj kartic, Vrtko ni dolžan preverjati istovetnosti identitete imetnika kartice ob predložitvi Klubske kartice ob nakupu. Imetnik kartice odgovarja, da so vsi posredovani podatki na obrazcih, povezanih s kartico Kluba, resnični in točni. Izdajatelj kartic, Vrtko ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.

4. BONUS NA KARTICI

a) Kartica Kluba imetniku kartice omogoča, da zbira in koristi bonuse ter koristi ugodnosti, namenjene za člane Kluba.
b) Vrednosti bonusa se v obliki popusta nalagajo na kartico Kluba in se pri pridobivanju oz. koriščenju samodejno prištevajo oz. odštevajo s kartice Kluba.
c) Za pridobivanje ali koriščenje ugodnosti oz. bonusa je ob nakupu potrebno predložiti kartico Kluba.
d) Z zbranim bonusom lahko imetnik kartice zniža končno vrednost plačila v celotnem ali delnem znesku, zbranem na kartici.
e) Pridobivanje in koriščenje bonusa ni mogoče ob nakupu naslednjih izdelkov: knjige, darilni boni, plačilo storitev.
f) Pridobljeni bonus je mogoče koristiti od naslednjega koledarskega dne po opravljenem nakupu dalje, pod pogojem, da ima podana vsa potrebna soglasja, navedena na Pristopnici.
g) Naknadna pridobitev bonusa na kartico ni mogoča.
h) Pri posameznem nakupu se lahko uveljavijo zbrani bonusi z ene kartice Kluba z isto številko. Bonusi z različnih kartic se ne seštevajo.
i) V primeru, da je znesek računa enak ali manjši od skupne vrednosti bonusa na kartici Kluba, lahko imetnik kartice uveljavlja bonus v višini 100-odstotkov zneska računa. V primeru, da je končna vrednost bonusa višja od vrednosti nakupa, se razlika ne izplača v gotovini. Razlika bonusa ostane na kartici.
j) Imetniku kartice, ki želi vrniti blago, za katerega je prejel bonus na kartico, se vrne celotna kupnina; vrednost bonusa, ki ga je imetnik prejel ob nakupu tega izdelka, pa se odšteje od stanja na kartici, v kolikor stanje na kartici to omogoča. V primeru, da stanje bonusa na kartici tega ne omogoča, se višina vrnjene kupnine zmanjša za višino bonusa, ki ga je imetnik prejel ob nakupu artikla, ki ga vrača.
k) Stanje in veljavnost bonusa na kartici sta vidna na vsakem računu.
l) Zbrani bonusi so v pristojnosti člana Kluba in podjetje Vrtko d.o.o. za njih ne odgovarja.
m) Ko član Kluba zaprosi za novo kartico, bonusa s stare kartice ni mogoče koristiti, dokler bonus ni prenesen s stare kartice na novo.
m) Gotovinsko izplačilo bonusov, zbranih na kartici, ni mogoče.
o) V primeru suma zlorabe pri pridobivanju in/ali koriščenju bonusa ali suma zlorabe uporabe kartice Kluba si Vrtko - Vzgajamo z Vami pridržuje pravico do njenega preklica.
p) Imetnik kartice lahko bonus, ki ga je pridobil v tekočem koledarskem letu, koristi najkasneje do in vključno 15.2. naslednjega koledarskega leta v okviru delovnega časa posamezne trgovine Vrtko - Vzgajamo z Vami. Po tem datumu se vsi neizkoriščeni bonusi izbrišejo s kartice. Naknadno koriščenje ali podaljševanje roka za koriščenje neizkoriščenih bonusov ni možno.
r) Zbrani bonusi so v pristojnosti člana Kluba in podjetje Vrtko - Vzgajamo z Vami d.o.o. za njih ne odgovarja.

5. SISTEM ZBIRANJA in KORIŠČENJA BONUSA ter OZNAČEVANJE

a) Pridobivanje in koriščenje bonusa ni mogoče ob nakupu naslednjih izdelkov: knjige, darilni boni, plačilo storitev.
b) Poleg zbiranja bonusov na kartico je imetnik kartice za izbrane izdelke v vrtnih centrih upravičen do:

SISTEM OZNAČEVANJA AKTIVNOSTI

Naziv                     Opis
Cena/Redna cena Redna maloprodajna cena izdelka.
Akcijska cena        Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka.
Klub cena              Cena, ki jo za izdelek plača član Kluba, če se izkaže s Klubsko kartico. V primeru, da izdelek nima Klub cene, kupec plača redno ceno izdelka.
Popust                   Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce.
Klub popust           Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane Kluba, če se izkažejo s Klubsko kartico.

Klub bonus            Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na Klubsko kartico, če se član Kluba izkaže s Klubsko kartico.

Sršen cena            Posebno ugodne cene za izbrane izdelke ki veljajo za vse kupce.

Posebne ugodnosti se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na izdelke izdelke z Akcijskimi cenamo oz. izdelke ki že imajo Klubske cene ali so kakorkoli zajeti v druge sheme Popustov pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti in izdelek. Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na Klubsko kartico, če se član Kluba izkaže s Klubsko kartico.
Pri enkratnem nakupu je možno koristiti samo ene vrste ugodnost na nakup.

7. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

a) Član Kluba s podpisom izjave na Pristopnici potrdi, da je seznanjen s Splošnimi pogoji poslovanja Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami in jih v celoti sprejema. Z označitvijo na pristopnici dovoljuje, da podjetje Vrtko d.o.o., obdeluje njegove osebne podatke (ime, priimek, naslov, GSM, elektronski naslov, za namene obveščanja o novostih poslovanja in ponudbi podjetja Vrtko d.o.o., za namene neposrednega trženja, za reševanje morebitnih težav pred in po opravljenem nakupu, pri reklamacijah ter izvajanju anket. Vrtko d.o.o., zbrane osebne podatke in podatke o opravljenih nakupih uporablja za analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad in izvajanje ciljnega trženja z namenom upravičenosti do prilagojenih ponudb in ugodnosti. Član Kluba lahko prav tako privoli v obveščanje o novostih poslovanja in ponudbi Vrtka. Član je s privolitvami upravičen do ponudb in ugodnosti, ki jih bo prejel preko pošte, e-pošte ali preko telefona v obliki klicev ali sporočil SMS/MMS. S podpisom potrjuje, da je seznanjen, da lahko kadarkoli pisno prekliče to izjavo ter od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke oz. se odjavi od prejemanja promocijskih obvestil.
b) Član Kluba s podpisom na Pristopnici zagotavlja, da so navedeni podatki resnični in točni ter dovoljuje, da Vrtko d.o.o., kot izdajatelj kartice podatke na kartici preveri in jih elektronsko obdela.
c) Vrtko - Vzgajamo z Vami kot upravljalec osebnih podatkov vse osebne podatke sam ali preko pogodbenega obdelovalca osebnih podatkov obdeluje in varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
d) Član Kluba dovoljuje, da so njegovi osebni podatki (ime, priimek, naslov, GSM, elektronski naslov, podatki o imenu, priimku) in podatki o nakupih shranjeni v računalniški bazi upravljalca, tj. na sedežu podjetja Vrtko d.o.o. Slovenija, Trinkova ulica 24, Ljubljana.
e) Član Kluba dovoljuje upravljavcu, da posreduje njegove osebne (ime, priimek, naslov, poštna številka in mobilna številka) in nakupne podatke, potrebne za preverjanje stanja bonusa, pogodbenemu obdelovalcu osebnih podatkov.
f) Član Kluba lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljavec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec podatkov je dolžan v roku tridesetih (30) dni ustrezno preprečiti uporabo podatkov za namen neposrednega trženja, ter o tem v nadaljnjih petih (8) dneh pisno ali na drug dogovorjeni način (elektronsko sporočilo) obvestiti člana Kluba, ki je to zahteval.

8. SPREMEMBE OSEBNIH PODATKOV

a) Član Kluba lahko na svoji Klubski kartici prek Enotnega obrazca spreminja osebne podatke, navedene na Pristopnici, upoštevajoč posebne pogoje pri spremembi imena, navedene v točki 8.e.
b) Spremembo podatkov na kartici lahko zahteva samo član Kluba za svojo kartico. Osebni podatki osebe, ki zahteva spremembo podatkov, se morajo ujemati s podatki člana Kluba; v nasprotnem primeru se zahtevane spremembe ne izvedejo.
c) Vrtko d.o.o. ima pravico zahtevati vpogled v osebni dokument z namenom potrditve ujemanja podatkov.
d) Sprememba podatkov člana Kluba bo izvedena v roku tridesetih (30) dni od oddaje Enotnega obrazca.
e) Član Kluba lahko z obrazcem zahteva spremembo osebnega imena: če je pri vnosu podatkov ob včlanitvi prišlo do tipkarske napake in član zahteva slovnični popravek imena. To lahko stori brez dodatne dokumentacije, oz. če je član spremenil svoje osebno ime v drugo osebno ime; v tem primeru mora poleg zahteve po spremembi osebnega imena predložiti tudi veljavni osebni dokument.
f) V primeru, da se pri članu Kluba spremenijo osebni podatki, ki jih je posredoval na Pristopnici, je dolžan spremembo podatkov sporočiti v roku tridesetih (30) dni od nastale spremembe. Spremenjene podatke bo Vrtko d.o.o., upošteval najkasneje v roku tridesetih (30) dni od prejetega Enotnega obrazca. Vrtko d.o.o., ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi spremembe ali napačnih osebnih podatkov člana Kluba.
g) Član Kluba, ki ne želi prejemati posebnih ponudb v tiskani obliki (katalog ugodnosti, direktna pošta ipd.) ali elektronskih obvestil (e-pošta), se od teh aktivnosti lahko odjavi z izpolnjenim Enotnim obrazcem. Obrazec lahko osebno odda v trgovini Vrtko - Vzgajamo z Vami, ga pošlje po pošti na naslov Vrtko - d.o.o., Trinkova 24, 1000 Ljubljana ali ga pošlje preko e-pošte na naslov Klub@vrtko.si.
h) Član Kluba, ki ne želi prejemati multimedijskih sporočil (SMS/MMS), se od teh aktivnosti lahko odjavi na naslednje načine:
(1) preko Enotnega obrazca, ki ga osebno odda v trgovini Vrtko,
(2) preko Enotnega obrazca, ki ga osebno pošlje po pošti na naslov Vrtko d.o.o, Trinkova 24, 1000 Ljubljana,
(3) preko elektronskega pisnega zahtevka, ki ga pošlje na elektronski naslov klub@vrtko.si; v sporočilu mora navesti člansko številko Kluba in številko GSM, na katero prejema multimedijska sporočila,

9. KOMUNIKACIJA

a) Vrtko d.o.o., bo člana Kluba o novostih, ugodnostih ter drugih informacijah obveščal preko kontaktnih podatkov, ki jih je član Kluba posredoval na Pristopnici.
b) S članom Kluba, ki domačega naslova oz. številke GSM nima registriranih v Republiki Sloveniji, Vrtko d.o.o., komunicira izključno preko elektronske pošte.

10. PRENEHANJE ČLANSTVA

a) Član Kluba lahko prekine članstvo na podlagi izpolnjenega Enotnega obrazca, ki ga odda na prodajnem mestu Vrtko - Vzgajamo z Vami, ga pošlje na naslov Vrtko - Vzgajamo z Vami d.o.o., Trinkova 24, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov Klub@vrtko.si.
b) Članstvo v Klubu Vrtko - Vzgajamo z Vami se avtomatsko prekine, v kolikor imetnik kartice v obdobju petih (5) let ni opravil nakupa v eni izmed trgovin Vrtko Vsi podatki se anonimizirajo.
c) Vrtko d.o.o., deaktivacijo članstva izvede v roku tridesetih (30) dni od dneva prejete odjave. Deaktivirata se vse obe kartici iz kompleta.
d) Morebitni neizkoriščeni bonusi na kartici se v trenutku deaktivacije nepovratno izničijo, podatki se anonimizirajo.
e) Vrtko d.o.o., ne prevzema odgovornosti, vezane na posledice izčlanitve člana Kluba.

11. IZGUBA, KRAJA IN BLOKADA KARTICE

a) V primeru izgube katerekoli kartice iz kompleta je blokada kartice mogoča:
    (1) z izpolnitvijo Enotnega obrazca z izvedbo v roku sedem (7) dni;
    (2) preko elektronskega pisnega zahtevka, ki ga pošlje na elektronski naslov klub@vrtko.si, v sporočilu mora navesti osebne podatke;(blokada bo izvedena v roku štiriindvajsetih (24) ur od prejetega sporočila);
b) V primeru izgube, uničenja ali poškodbe kartice je član Kluba upravičen do novega paketa kartic. Član Kluba izpolni Enotni obrazec, ki ga prejme na vseh prodajnih mestih Vrtko d.o.o.
c) Nova kartica se aktivira ob njeni izdaji. Stara kartica se ob tem deaktivira in ni več primerna za uporabo.
d) Že pridobljene ugodnosti s stare kartice, ki jih je pridobil imetnik kartice in ki do trenutka blokade/ deaktivacije kartice še niso bile izkoriščene s strani kateregakoli imetnika kartice ali tretjih oseb, se samodejno prenesejo na novo kartico. V kolikor je blokada kartice zahtevana preko Enotnega obrazca v fizičnih poslovalnicah, se še neizkoriščene ugodnosti prenesejo na novo kartico v roku tridesetih (30) dni od aktivacije nove kartice.
e) V primeru, da je kartica Kluba imetniku kartice na kakršenkoli način odtujena, Vrtko d.o.o., ne prevzema odgovornosti za uporabo in morebitno zlorabo kartice, t.j. koriščenje bonitet in ugodnosti s strani tretjih oseb.

12. PRAVNA ZAŠČITA

a) V primeru višje sile ter tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega sistema, Vrtko - Vzgajamo z Vami imetnikom kartice za čas sistemskih motenj ne zagotavlja koriščenja in pridobivanja bonusov in drugih ugodnosti Kluba.
b) Družba Vrtko d.o.o., ima pravico kadarkoli spremeniti Splošne pogoje poslovanja Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami. Vse spremembe bodo javno objavljene na spletni strani www.vrtko.si in prodajnih mestih Vrtko d.o.o. Če imetnik kartice uporablja kartico tudi po objavljenih spremembah, se smatra, da je o njih obveščen in da se z njimi strinja.
c) Morebitne spore med članom Kluba in izdajateljem kartice rešuje pristojno sodišče v Ljubljani.

13. POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov za Vrtko - Vzgajamo z Vami je Alenka Kolenc; telefon: 08 385 98 03, e-pošta: klub@vrtko.si
Veljavnost splošnih pogojev: od 1.10. 2019 do spremembe oziroma preklica.

E-novice

Če želite prejamati naše e-novice, nam pošljite vaš elektronski naslov:

Vaš e-mail:

Veleprodaja
Vrtni centri