Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Transportni CC vozički

Spoštovani kupci in poslovni partnerji!
 

Z novim letom je bila pri poslovanju z transportnimi vozički za cvetje in rastline s strani CC centrale / Danska, uvedena nova RFID koda za sledenje povratne embalaže, CC vozičkov.
S tem se je poslovanje z CC vozižki zelo zaostrilo saj velika večina izvoznih podjetij v tujini ne bo sprejemala več druge povratne embalaže ampak le embalažo označeno z novimi rdečimi ključavnicami in RFID kodo.

Našo dosedanjo prilagodljivost glede izposojanja CC vozičkov smo iz tega razloga smo tudi mi prisiljeni zaostriti. V bodoče bomo ob dobavljanju blaga, v primerih ko boste kot kupec želeli, da Vam voziček z blagom pustimo, bomo za vozičke in police izstavili dobavnico ali račun. Ko boste embalažo (vozičke, police, podaljške,…) vrnili bomo za to izstavili ustrezen dokument – Vračilo embalaže. Na osnovi tega dokumenta vam bomo po pošti poslali dobropis za celoten znesek vrednosti vrnjene embalaže.

Zaradi že prej omenjene zaostritve pogojev kratkoročne izposoje vozičkov pri tujih dobaviteljih in partnerjih smo tudi mi primorani zaračunavati kratkoročni najem embalaže – vozičkov, polic in podaljškov. Da bomo vsaj nekoliko omilili ta neprijeten ukrep in prehod smo se odločili, da vam za prve tri dni najemnine ne zaračunavamo po preteku tega obdobja pa bomo zaračunavali najemnino v skladu z našim cenikom. Ker se zavedamo, da si je v mnogih primerih poslovanje – prodajo rastlin praktično nemogoče zamisliti brez tranportno-prodajnih CC vozičkov vam embalažo nudimo tudi v nakup.
Cenik za nakup in najem embalaže je priložen.

Lep pozdrav,

Vrtko d.o.o.
Igor Kolenc

Cenik transportnih vozičkov

Nakup embalaže

Transportni CC voziček (podvozje in 4 stebri) 74,00 € / kos
Transportna polica 12,80 € / kos
Podaljški za stebre 0,80 € / kos
 

Uporabnina embalaže (cene veljajo za uporabo / na dan za kos)

Transportni CC voziček (podvozje in 4 stebri) 0,70 € / kos
Transportna polica 0,12 € / kos
Podaljški za stebre 0,08 € / kos

 

Vse cene so veleprodajne brez DDV.

Za nakup večjih količin vozičkov (10 ali več kosov), ali dolgotrajnejši najem vozičkov nas prosim kontaktirajte da vam pripravimo ustrezno ponudbo.
 

E-novice

Če želite prejamati naše e-novice, nam pošljite vaš elektronski naslov:

Vaš e-mail:

Veleprodaja
Vrtni centri